Hey, mijn naam is Elisabeth de Charon de Saint Germain

Oprichter van Liberate & Express

Geboren met het hart van een Trailblazer en de gaven van een sjamaan en mysticus

Een recovered burned-out-empath-workaholic-people-pleasing-Super-Woman

Een zangeres die energie transmuteert en samenwerkt met haar spirit team, de natuur, en de geesten van muziek

Een fierce spaceholder die onder alle omstandigheden de frequentie van Joy in zich voelt stromen

Als een mysticus van de nieuwe aarde, zangeres, holistisch zangpedagoog, voice | visibility | feminine leadership coach, en energy-healer zijn mijn spirituele, intuitive, en shamanistise gaven altijd ‘online’ en in service om je met de diepere magie van je stem en zelf expressie te verbinden en je te helpen het lichtbaken te worden die je altijd al was.

Met de Liberate & Express methode help ik Sacred Rebels, Lichtwerkers, en andere spirituele Changemakers te kiezen voor de zelfliefde en manifestatiekracht die in de diepere magie en de sacred power van hun stem en ziels-expressie als schat verborgen ligt.

De burn-out, het eeuwige aanpassen, het people pleasen, over je grenzen laten gaan, het nóg harder werken, – maar ook het verstoppen voor wie je werkelijk bent, inclusief je diepe verlangen om te stralen en te kunnen helpen met je gaven? 

Het zijn uitputtende terugkerende patronen en beperkende overtuigingen die je leven kleiner houden dan je werkelijk bent.

De ingesleten patronen kunnen absoluut stoppen wanneer je hele systeem werkelijk bewustzijn krijgt over wat er gaande is en je daardoor andere keuzes gaat maken. 

Het is je ziel met haar diepe wens tot expansie en die zich wil evolueren die je op dit pad geleid heeft waarin je jouw stem wilt vinden en je wilt kunnen leven vanuit volle zelf expressie.    

Je bent een Wayshower, een voorloper, die alleen echt kan gedijen als je trouw bent aan jezelf. Je mensen, je klanten, je publiek? Ze willen jouw ware licht zien.

Met Liberate & Express begeleid ik je naar de volle impact, magie, en mastery van je stem en zelf expressie.

Een mastery die essentieel is om de ware co creator van je leven te worden en je spirituele pad helemaal op je eigen manier, met werkelijke levensvreugde, en in een vervullende overvloed te kunnen leven.

Er leeft één zeer diep verlangen in de zielen van de mensen die ik ontmoet en in mijn klanten:

“Hoe kan ik mijn stem vinden?”

Meestal aangevuld met de verzuchtingen:

“Ik heb zoveel in mij dat ik wil delen, en het gaat voor anderen en mezelf zo’n enorm verschil maken als ik dat gewoon zou doen!

Ik verlang er zo naar om vrijuit te kunnen spreken, misschien zelfs te kunnen zingen, en me te kunnen uiten als mezelf. – Maar ik doe het nooit helemaal want ik ben er tegelijkertijd zo ongelofelijk bang voor.

Het verlamt me.

Het idee alleen al doet me gewoon pijn in mijn keel! Meestal lukt t daarom alleen maar om zichtbaar en ‘succesvol’ te zijn als ik een masker opzet en mezelf er maar weer door heen bijt.

Dat wil ik niet meer.

Ik word er doodmoe van en het brengt me totaal niet waar ik echt naar verlang.”

Ik weet ten diepste waar mijn klanten mee worstelen.

Als mens, vrouw, mysticus, en zangeres heb ik mezelf ook vanaf hele jonge leeftijd uit vele beklemmende en benauwende situaties moeten bevrijden.

Ervaringen die mij er later vaak van weerhielden om werkelijk zichtbaar te zijn, te kiezen voor mezelf door gewoon mezelf te zijn en mijn eigen ware stem te laten horen. Zelfs als internationaal klassiek geschoolde zangeres, executive presentatie- en leadership coach, eigenaar en oprichter van meerdere goedlopende bedrijven, en een van nature zeer expressief mens die met veel gemak op het podium stond, was het lang niet mogelijk om mijn ware licht te laten stralen.

Eerst ontkennende ik alles, daarna vocht ik me eruit (met enorme burnouts tot gevolg), en later volgde ik met groeiend vertrouwen de liefdevolle krachten, geestelijke impulsen, en de wijsheid van het universum, en in het bijzonder de krachten van het goddelijk vrouwelijke.

In dat ontwakende bewustzijn van mijn hart bloeide mijn stem en zelf expressie op.

Mijn levenslust, levensvreugde en levensenergie werden groter dan het ooit was.

Wonderen, genezingen, en manifestaties, van grote liefdes, het oplossen van de diepste trauma’s, tot en met het kunnen werken en wonen op plaatsen die mijn stoutste dromen overtroffen, het werden onderdelen van mijn leven waar ik ten volste op kon vertrouwen.

Mijn essentie is die van een Trailblazer. Ik ben niet op aarde gekomen om anderen te volgen of heel sereen, stil, en onzichtbaar te zijn. Ik ben hier om mijn eigen guru te zijn en met anderen, die ook hun eigen guru willen zijn, vreugdevol samen te leven.

Toen ik mezelf liet zien en horen – in al mijn kwetsbare onvolmaaktheid – opende het universum de wereld waar ik ten diepste naar verlangde liefdevol voor mij.

Dit is wat ik in mijn leven en werk doe, trouw zijn aan mijn rol als trailblazer en in co-creatie met het universum ruimte creëren waar de frequentie van vreugde vrijelijk kan opbloeien.

Met Liberate & Express help ik mijn klanten om hun blokkades te transformeren, en breng ik ze weer in verbinding met hun goddelijke vrouwelijke en mannelijke oerkrachten, hun creatieve spelende krachten, hun ware stem en authentieke expressie, en meest van alles: met hun eigen innelijke Guru.

Maak hieronder een afspraak met me en ik hoor graag waar ik je mee mag helpen.

Skills
  • Fearless Space Holder en Sacred Doula voor je authentieke ziels expressie 97% 97%
  • Voice and Leadership guide & coach voor Sacred Rebels , 79% 79%
  • Mysticus, Channeler, Shamanic Voice/Singer voor de Divine Feminine en New Earth 89% 89%

Wat anderen zeggen

Ik zou een ​​masterclass te geven maar ik liep volkomen vast. Ik kon me niet voorstellen dat het delen van mijn ervaringen echt iets waard kon zijn voor een ander en bleef geloven dat ik er niet klaar voor was.

Elisabeth hielp me om uit mijn hoofd en in mijn lichaam te komen. Ze hield een prachtige warme, zorgzame, niet-oordelende ruimte voor me waarin ik door mijn angsten en twijfels kon gaan en verbonden werd met mijn innerlijke weten. Ik kreeg duidelijk wat ik wilde delen en hoe ik het wilde delen.

Elisabeth begrijpt volledig waar ik vandaan kom en hielp me meer plezier, lichtheid, en gemak toe te laten. Ze had intuïtieve ideeën om me te helpen dat aspect van mezelf te integreren.

Ik ben blij en opgelucht dat ik het heb gedaan! Wordt je geroepen om je verhaal te delen, maar je loopt vast en je blijft het maar uitstellen? Ik raad je van harte aan om een sessie met Elisabeth te boeken en haar je te laten helpen om uit je hoofd te komen en verbinding te maken met waar het echt om gaat. (Vertaling uit het Engels)

Carmel

Self Love Advocate

Ik nam contact met je op omdat ik voelde dat ik mijn eigen stem kwijt was. Alle anderen leken te weten wat het beste voor mij was, behalve ikzelf.

In de afgelopen drie maanden dat ik met je heb gewerkt heb ik meer vooruitgang geboekt dan met alle therapeuten en psychologen daarvoor. Ik heb weer de leiding. Met groeiende energie kan ik elke week een beetje meer werken zonder dat ik uitgeput raak.

Ik vond MIJN stem en werd me bewust van wat me echt plezier gaf. Het gaf me de kracht om uit een toxische relatie te stappen. En zelfs nu ik door deze scheiding ga ervaar ik dat ik aan het veranderen ben in de moeder die ik altijd al had willen zijn voor mijn kinderen.

Sanneke

Lerares en danser

Als spreker en zakenvrouw wist ik dat er nog ruimte was voor verbetering door met Elisabeth samen te werken.

Zeker met haar Voice & Theta healing, werkend op de diepere lagen, ‘unleaching me’ in het spreken van mijn waarheid, met plezier en succes.

Het was een onbeschrijfelijk mooie ervaring die ook direct merkbaar verschil maakte.

Ook in de privésfeer is er veel verschoven waardoor trouw zijn aan mezelf makkelijk te realiseren is en ik nu geen onnodige kostbare energie meer hoef te verliezen.

Elisabeth was volledig in staat om mij, een power vrouw met veel kennis en kracht, next level te laten gaan.

Ons proces werd vakkundig en liefdevol begeleid op het hoogste niveau. Ik raad het elke top level vrouwelijk leider aan.

Reggy Nelissen

Global high level leadership mentor and speaker

Pin It on Pinterest

Skip to content