Intuitive Vocal Freedom & Light Language

Intuitive Vocal Freedom Retraite-Dag

Onthul je Intuïtieve Vocale Vrijheid

Prachtige Sacred Rebel, graag nodig ik je uit voor deze muzikale dag-retraite in de prachtige natuur van Drenthe waarin ik je meeneem op een magische reis naar de vrije en authentieke intuïtieve energie van je stem.

We maken samen een ontdekkingsreis naar de taal en klank van je ziel.
In deze retraite ga je ervaren hoe je tot een vervullende radicale zelfacceptatie kan komen door het verbinden van zangstem, je lichaam, en je hele wezen te met je unieke zielsexpressie.

Zoveel vrouwen voelen hoe ze een prachtig authentiek krachtig deel van zichzelf nooit helemaal durven laten klinken. We creëren de voorwaarden en de ruimte voor je stem en je zelfexpressie om haar ware vrijheid te ervaren en we nodigen je intuïtie uit om vreugdevol verbinding met je te maken.

Deze retraite-dag valt op de Nieuwe Maan. Dat geeft een prachtige impuls om in te tunen op de cyclus die je wilt afsluiten en een nieuwe cyclus te openen die afgestemd is op je eigen verlangens – door het improviserend zingen van je eigen manifesterende soulsong. Ieders individuele soulsong mag in vrijheid en on-conditionele liefde klinken en gehoord worden en zo creëren we gezamenlijk een hoge frequentie die onze dromen vleugels gaat geven.

CACAO-CEREMONIE AVOND AFSLUITING
໑ Een verdieping op deze manifestatie kracht is de aansluitende Cacao-Ceremonie waarvoor ik je van harte uitnodig als aanvulling en bekrachtiging van deze dag-retraite. Het wordt een Nieuwe-Maan Cacao-Ceremonie waarin we de dag laten bezinken en ons met een meditatie gaan afstemmen op het hart en de verlangens van onze ‘Inner Goddess’ en haar stem in ons leven. (Zie ticket opties) ໑

HOE GA IK JE BEGELEIDEN?
Het is mijn grootste vreugde om de vonk te zijn die je laat herinneren aan en opnieuw laat aansluiten met de stem van je Divine Origin.

Met gesproken en gezongen meditaties en activaties leer ik je om met je eigen stem jezelf diep te gronden en de frequentie in al je energie lichamen te verhogen.
Ik geef je betoonde adem- en zangoefeningen om een subtieler luister vermogen en verfijning van je stem te ontwikkelen. Voor je zangstem, de stem van anderen, en je eigen intuïtieve stem. Dit alles gaat je helpen jouw unieke stemkracht te onthullen. Zowel in het zingen als in het spreken.

De klank-zangoefeningen komen uit de School voor Onthulling van de Zangstem, gegrond vanuit de antroposofische inzichten door de Zweedse zangeres en zangpedagoge Valborg Werbeck Svardström.

De andere stroom waarin ik je mee op reis neem zijn de door mijzelf ontdekte en doorontwikkelde methoden die je verbinden met ‘The Sacred Vocal Arts’.
Het zijn klinkende improvisaties met meditatieve (en lichttaal) elementen die je helpen om je zacht, ontspannen, en gegrond met je lichaam in verbinding te brengen. Ze helpen je als het ware zelf als mens ook te gaan ‘klinken’. Een beetje alsof je een reuzengrote antenne bent die afgesteld staat op de frequentie die je het meeste dient.

໑ Waar je zeker mee weggaat deze dag is een vernieuwde en liefdevolle waardering voor je eigen stem, je lichaam, en je hele wezen. ໑

 

 

VOOR WIE

Voor vrouwen en die tot radicale zelfacceptatie en liefde voor zichzelf en hun eigen stem willen komen door het onthullen van hun speelse, liefdevolle, helende, en bevrijdende kracht van hun authentieke zangstem en zielsexpressie.
Voor jezelf, je relaties, je werk, je business, of voor je professie als zangeres of musicus.
Het maakt niet uit of je veel of geen zang ervaring hebt.
Deze dag verbind je op een gezonde en gegronde manier met je zangstem en de expressie van je ziel. Het gevolg is dat je zonder er ‘je best voor te hoeven doen’ aan zelfvertrouwen wint en dit gaat uitstralen.

WIE IS ELISABETH

Elisabeth de Charon de Saint Germain is een internationaal gezochte zangeres, mysticus, zang pedagoog, artist, master energy healer, en feminine leadership coach. Ze heeft zich een leven lang toegewijd om de ware kracht van de zangstem en van zelfexpressie te onthullen en ook anderen hiermee te verbinden.

Vanuit haar bedrijf Liberate & Express creëert Elisabeth alchemistisch helende gezongen meditaties en songs en is zij een globaal gezochte expert en katalysator voor authentieke stemkracht en zelfexpressie verbonden met het goddelijk vrouwelijke.
Elisabeth coacht en begeleid haar klanten om zich de heilige magie van hun stem en zelfexpressie weer te herinneren, deze te openen met radicale zelfacceptatie en zelfliefde, en zo bezield leiderschap te nemen over hun eigen leven, bedrijf, en hun eigen frequentie.

Frequentie is alles. Wie in staat is deze bewust te in te zetten die kan onder alle omstandigheden de krachtige positieve shift maken die haar in staat stelt om daadwerkelijk co-creator van haar leven te worden.

DAGRETREAT PROGRAMMA

໑ Aankomst zondag 18 juni 9:30-10.30 uur:
Kom aan met een kopje thee of koffie. Ontdek de heerlijke tuin waar we deze hele dag en avond ook gebruik van zullen maken.
໑ WORKSHOP 10.30-17:30, inclusief een fijne biologische lunch met soep

 

CACAO-CEREMONIE ALS OPTIONELE AANVULLENDE AVOND-AFSLUITING

໑ Tussen 17:45 en 18:15 uur gezamenlijke avondmaaltijd soep en met broodjes.
໑ Gezamenlijke voorbereiding Cacao-Ceremonie 18:45 uur
໑ Aanvang Cacao-Ceremonie 19:15.
໑ Afsluiting rond 20:30-21:00 uur

EVENTUEEL OVERNACHTEN
Wil je blijven slapen? Er een mini vakantie van maken? Dat kan!
Je kunt overnachten in Welhoven zelf of je kunt kiezen voor een fijn huisje, b&b, of een hotel in de directe omgeving zoals
https://www.hoevedoldersummerveld.nl/
https://grenzeloos-drenthe.nl/
https://www.natuurhuisje.nl/plaatsen/vledderveen

Als je bij Welhoven wilt overnachten wacht dan niet te lang en boek een ticket met overnachting. In Welhoven is de prijs heel gunstig maar deel je meestal een kamer met een andere deelneemster.

ERVARING VAN DEELNEMERS NA EEN INTUITIVE VOCAL FREEDOM RETRAITE:
“Ik ben echt helemaal bevredigd! Mijn stem voelt zo goed en het was zo ontzettend fijn om vrijuit te kunnen zingen, werkelijk alles van mezelf te mogen laten horen. Ik wil hier echt nog veel en veel meer van”

Judith

“Het was best spannend om me aan te melden en zomaar in het groepje te stappen, maar ik voelde me al snel heel fijn en welkom, en nu ook zo veel vrijer om mezelf te laten zien en te laten horen! Het voelt zo heerlijk om in zo’n mooie cirkel van krachtige, lieve, en wijze vrouwen te zijn en met elkaar te zingen.”

Elvira

“Met mijn piano voel ik me werkelijk één met mijn instrument en in mijn improvisatie en pianospel ben en voel ik me volledig vrij – ik heb er nota bene mijn werk van gemaakt! Maar met mijn stem miste ik die vrijheid nog en ik voelde dat ik bij jou wilde zijn om met mijn stem ook deze verbinding te kunnen maken. En het is echt zo fijn dat ik met deze heb kunnen ervaren dat ik deze vrijheid nu ook met mijn eigen stem kan voelen. Ik verheug me er echt op om dit uit te bouwen.”

Robijn

ERVARING VAN DEELNEMERS

“Het gewekte kon ik tot op celniveau integreren”
Het fijne van werken met Elisabeth is dat ze je altijd leidt naar de plek binnenin jezelf waar je de dingen al “weet”. Het gevoel dat je wijsheid alleen ligt te slapen en als ze je er dan naartoe leidt, dat het wakker wordt met een gemak waar je mond van openvalt.
In een retreat met Elisabeth is er ook veel ruimte en tijd om dingen te integreren en verwerken en om te dromen, waardoor ik het gevoel krijg dat de dingen die wakker gemaakt worden door haar oefeningen en meditaties, tot op celniveau hun werking kunnen doen. Bij veel retreats en trainingen leer je vooral véél en ben ik daarna binnen een week, de helft alweer vergeten.
Bij Elisabeth leer je dingen met zoveel rust en ruimte, dat ze meteen deel uitmaken van wie je bent en je je bijna niet meer voor kunt stellen dat je ze eerder niet wist!”

 

Maike Ogilvie

Vragen? Stuur me een Whatsapp berichtje!

Meer weten en een persoonlijk advies van mij ontvangen? Luister eerst naar mijn bericht hieronder:

Zend me daarna je berichtje op: 06 103 588 72

Pin It on Pinterest

Skip to content